Home TekstoviNove tehnologije Poskupljuju fiksna telefonija i kablovska televizija

Poskupljuju fiksna telefonija i kablovska televizija

by bifadmin

Upravni odbor Republicke agencije za telekomunikacije danas je sopštio da je dao saglasnost Telekomu Srbija za povećanje mesečne telefonske pretplate za direktni telefonski priključak za građane i poslovne korisnike.

Telekom ce od 1.aprila ove godine moći da promeni cene pretplate na iznos od 388 dinara bez PDV-a, uz obavezu da obavesti svoje korisnike o novoj ceni pretplate 30 dana od početka njene primene, kao i da u okviru pretplate obezbedi 150 besplatnih impulsa mesecno svakom domaćinstvu.

Ratel je dao saglasnost i preduzećuu SBB za povećanje cene usluge distribucije radijskih i televizijskih programa u svojim mrežama.

Inače, cene telefonske pretplate u regionu su znatno više nego u Srbiji: Hrvatska (10,13 evra), Makedonija (7,66 evra), Turska (6,98 evra), Crna Gora (5,96 evra) i BiH (od 4,48 do 5,11 evra, u zavisnosti od operatera).

SBB ce od 1.marta ove godine moći da promeni cenu usluge na iznos od 820 dinara, uz obavezu da obavesti svoje korisnike, najmanje 14 dana pre početka primene nove cene.(A.S.)

Izvor: Mikro.rs

Pročitajte i ovo...