Home TekstoviNove tehnologije Inovativna softverska rešenja za trgovanje na tržištima kapitala

Inovativna softverska rešenja za trgovanje na tržištima kapitala

by bifadmin

Kompanija IN2, 17.06.2010. godine u 11.00 u hotelu IN, organizuje skup zajedno s partnerskom firmom ORC software iz Švedske koja nudi inovativna softverska rešenja i usluge za berzansko poslovanje na preko 100 svetskih berzi. Na skupu će biti direktorka Beogradske berze gospođa Gordana Dostanić, predstavnici najvećih brokerskih kuća, banaka i investicionih fondova iz Srbije, te direktor ORC za SEE Christopher Lederer, Daniele Moressa kao i Miroslav Ostroški iz Zagreba, izvršni direktor za finansijske aplikacije iz Zagreba.

Intenzivni razvoj elektronskog trgovanja na tržištima kapitala i njegova brza evolucija omogućavaju, ali i zahtevaju, delegiranje repetitivnih i osetljivih poslova s čoveka na kompjuter kako bi se smanjio operativni rizik nenamerne greške. Prebacivanjem takvih poslova dodatno se oslobađaju dragoceni ljudski resursi kako bi bili upotrebljeni za produktivnije poslove. Investiciona društva su u potrazi za tehnologijama koje će im biti podrška u traženju novih mogućnosti i prilika na samom tržištu.

Učesnici seminara će, između ostalog, saznati kako je ORC Trading softver pomogao profesionalnim traderima širom sveta da naprave iskorak i unaprede uslugu koju nude svojim klijentima u odnosu na svoju konkurenciju.

Tokom ovog besplatnog seminara učesnici će na delu kako vam ORC Trading i ORC Connect softveri pružaju podršku u obavljanju svakodnevnih operacija.

Kako organizatori kažu, „Analitička podrška, risk management, izražene performanse i mogućnosti trgovanja te nenadmašna konektivnost prema različitim tržištima samo su neki detalji kompletne ponude ovog softverskog rešenja.“

Svi će biti spremni da odgovore na pitanja vezana za finansijska tržišta i nove usluge te aplikacije koje nude ORC i IN2, a više informacija možete saznati na sajtu kompanije IN2.

Pročitajte i ovo...