Home TekstoviNove tehnologije LG lansirao nova dva smart telefona

LG lansirao nova dva smart telefona

by bifadmin

LG Electronics (LG) lansirao je na tržište LG Optimus One i LG Optimus Chic, dva smart telefona iz svoje nove Optimus serije smart uređaja. Telefoni poseduju Android 2.2 (Froyo) platformu i optimizovani su za Google Mobile Services.

LG Optimus One i LG Optimus Chic su među prvim smart telefonima na tržištu sa Android 2.2 (Froyo) – najnovijom verzijom Android platforme, koja omogućava dva do tri puta brže i lakše pretraživanje interneta, učitavanje web strana, pop-up aplikacija, kao i obavljanje više zadataka u isto vreme (multi-tasking).

Uređaji takođe omogućavaju biznis korisnicima lakše sinhronizovanje sa Outlook kalendarom radi bolje efikasnosti, a takođe nude mogućnost kreiranja Wi-Fi hot-spot pristupa internetu, za share-ovanje 3G konekcije sa drugim Wi-Fi uređajima. Novi Optimus telefoni su optimizovani za popularne Google Mobile servise, uključujući Google Voice Search™, Google Voice Actions™, Google Goggles™, Google Shopper™ i Google Maps™ sa navigacijom, a takođe omogućavaju pristup Android Market-u na kojem se nalazi više od 80,000 aplikacija.

LG Optimus One i LG Optimus Chic razvijeni su na osnovu rezultata istraživanja koji pokazuju da potrošači koji po prvi put koriste smart telefone imaju veliku potrebu za pretraživanjem i pristupom informacijama, kao i popularnim aplikacijama. Kao rezultat toga, osnovne funkcije ova dva telefona su trenutno pretraživanje informacija i podataka, i raznovrsni paketi aplikacija, uključujući Google Mobile Service, pa čak i savete o kvalitetu aplikacija.

Pročitajte i ovo...