Home TekstoviNove tehnologije Održana Adobe Acrobat X prezentacija

Održana Adobe Acrobat X prezentacija

by bifadmin

U sredu 9. februara u Privrednoj komori Srbije predstavljena je najnovija verzija Adobe Acrobat X paketa, u organizaciji firmi Extreme i HSM informatika. Iako sa zakašnjenjem od nekoliko meseci u odnosu na objavljivanje nove verzije, prezentacija je izazvala veliko interesovanje i okupila veliki broj poznavalaca ove tehnologije, koji su želeli da saznaju više o tome šta nova verzija nudi.

Sve prednosti i poboljšanja u novom Adobe Acrobat X, na praktičnim primerima predstavio je Baris Ozcan, Media and Publishing Evangelist firme Adobe Systems.

Osim što omogućavaju pretvaranje papirnih dokumenata u pretražive PDF datoteke, sve tri verzije Acrobat X (Adobe Acrobat X Standard, Adobe Acrobat X Pro i Adobe Acrobat X Suite) odlikuje i poboljšano optičko prepoznavanje znakova (OCR), a kao još neke od ključnih prednosti korišdenja ovog softvera navode se i objedinjavanje sadržaja kao što su dokumenti, e-mail, tabele, skenirani dokumenti, slike ili web stranice iz raznih izvora u jednu zajedničku PDF datoteku, kao i zaštita tih dokumenata, njihovo elektronsko potpisivanje i razmenjivanje putem Acrobat.com servisa.

Pročitajte i ovo...