Home TekstoviNove tehnologije Iz Cisco-a proširuju domet video prenosa i kolaboracije sa novim krajnjim korisnicima

Iz Cisco-a proširuju domet video prenosa i kolaboracije sa novim krajnjim korisnicima

by bifadmin

Kao deo svoje strategije da omogući organizacijama da unapredeposlovnu kolaboracijui komunikaciju, iz kompanije Cisco danas je predstavljeno dosta novih načina kako je jednostavno zabilo koga da bude režiser svog video zapisa.

class=“MsoNormal“ style=“line-height: normal; margin: 0px;“>Korisnici sada mogu da kreiraju i koriste video zapise u okviru kompanije. Sa novim Ciscovim rešenjima moguće je:

  • Snimanje i uvid u sadržaj video zapisa prekoCisco TelePresence® ili drugih video krajnjih tačaka, i na taj način se jednostavno proširuje upotreba video prenosa, bilo uživo ili snimljenih, u svrhe obuke ili organizacijskih komunikacija.
  • Izuzetna mogućnost pretrage u okviru samog video snimka. Umesto da trošite vreme pretražujući sate i sate raznih video zapisa kako biste našli klip koji tražite, uz samo nekoliko klikova mišem, korisnici sada mogu da brzo nađu ono što traže, bilo da je to izgovorena reč, fraza ili željeni govornik/predavač.

class=“MsoNormal“ style=“line-height: normal; margin: 0px;“>Iz Cicso-a takođe najavljuju i niz inovacija koje su osmišljene kako bi pružile klijentima da na najlakši način da postave video zapise širom svojih organizacija ili kompanija, sa desktopa do sale za sastanke. Ove inovacije će biti dostupne komitentima već od novembra, kada su iz Cisco kompanije najavili da će sve novesada video prenos biti omogućen na svim krajnjim tačkama kompanije.Danas, kompanija Cisco predstavlja:

  • Novi 47-inčni Cisco TelePresence endpoint, koji je projektovan za impresivnu komunikaciju u bilo kojoj kancelariji ili manjoj sali za sastanke.
  • Novi korisnički interfejs za Cisco TelePresence krajnje tačke, koji kombinuje najbolje osobine Cisco-vog uređaja na jedno dugme i bogatog touch-screen seta.
  • Prva linija Cisco® Unified IP telefona sa ugrađenom kamerom, omogućava korisnicima jednostavan i priuštiv način da ovladaju uređajem i usvoje video telefonski razgovor. Ovi uređaji koji se baziraju na celokupnom Cisco-vom endpoint video portfoliju, od desktopa do impresivnih Cisco TelePresence odaja, odlikuju se i velikim brojem opcija za uštedu energije i na taj način pomažu kompanijama u ekološkim inicijativama.

Pročitajte i ovo...