Home TekstoviNove tehnologije HP Discover konferencija u Beogradu u martu

HP Discover konferencija u Beogradu u martu

by bifadmin

U susret desetogodišnjici poslovanja u Srbiji, kompanija HP je najavila konferenciju HP Discover koja će se održati 27.marta 2012. u hotelu „Continental“ u Beogradu.

HP Discover je najvažnija godišnja konferencija kompanije HP koja je pre dva meseca održana u Beču, a sada će biti održana i u Beogradu. Na konferenciji se očekuje preko 400 posetilaca uključujući korisnike, partnere, konsultante, novinare i naravno rukovodioce i eksperte iz same kompanije.

Tokom konferencije prisutni će, od vodećih HP stručnjaka, moći da čuju o najnovijim HP rešenjima i uslugama, kao što su optimizacija informacija, cloud computing rešenja, trendovi u oblasti mrežne opreme, novim softverskim rešenjima, novoj generaciji HP ProLiant servera, novostima u oblasti personalnih računara, kao i grafike i štampe, jednom rečju HP će na Discover konfernciji u Beogradu predstaviti kompletan portfolio namenjen svim vrstama preduzeća, sa posebnim akcentom na rešenja namenjena velikim poslovnim sistemima i vladinim institucijama.

Konferencija će imati dva dela, jedan na kome će kroz predavanja biti poredstavljene HP rešenja, proizvodi i usluge koji omogućavaju korisnicima da brže ostvare prihode, da smanje troškove nabavke i implementacije, da brže i fleksibilnije reaguju na poslovne promene i da smanje rizike. Dok će u drugom, demo delu delu uživo biti prikazana neka od rešenja koja će biti predstavljena na predavanjima.

Pročitajte i ovo...