Home TekstoviNove tehnologije Erste Banka uvodi besplatan internet u svojim flilijalama

Erste Banka uvodi besplatan internet u svojim flilijalama

by bifadmin

Erste Banka je donela odluku da omogući klijentima besplatno korišćenje Wi-Fi interneta u svojim filijalama. Tokom pilot faze, tu pogodnost moći će da koriste svi koji posete filijalu Erste Banke u Birčaninovoj ulici u Beogradu, filijalu u Bačkoj Palanci, kao i novootvorenu filijalu Park City u Novom Sadu, u ulici Narodnog Fronta 23c.

Budući da je internet sve neophodniji za svakodnevno funkcionisanje, i da ljudi sve češće koriste mobilne uređaje kako bi neprestano bili na mreži, besplatnim bežičnim internetom u filijalama Erste Banka želi da omogući klijentima da brzo i lako dođu do važnih informacija, prate aktuelnosti, odgovaraju na poslovne mejlove ili komuniciraju sa prijateljima na društvenim mrežama i dok obavljaju poslove u banci.

U pomenute tri filijale klijentima je omogućeno da besplatno koriste Wi-Fi internet brzine 4 Mbps. Za pristup internetu nije potrebno unositi korisničko ime ili lozinku, već je dovoljno pronaći mrežu pod nazivom „ERSTE_WiFi_FreeZone“ i povezati se. U zavisnosti od fizičkih karakteristika zgrada i okruženja, domet signala može biti do trideset metara, pa će internet moći da se koristi i u neposrednoj blizini Erste filijala. Tu pogodnost sigurno će ceniti i posetioci platoa u Bačkoj Palanci, koji se nalazi preko puta filijale Erste Banke u tom gradu, a signalom će biti zahvaćen i deo parka kod filijale u Bičaninovoj u Beogradu, kod početne stanice autobuske linije 47.

Pročitajte i ovo...