Home TekstoviNove tehnologije HP rešenja za unapređuju rad bolnica

HP rešenja za unapređuju rad bolnica

by bifadmin

HP mreža sa 18.000 portova unaprediće komunikaciju i sniziti troškove u Klinici Isala, najvećoj neakademskoj bolnici u Holandiji, tako što će pružiti bezbedan pristup informacijama iz svih bolnica i laboratorija u okviru klinike.

HP Technology Services i HP-ov partner Dimension Data, implementiraće žičnu i bežičnu mrežu sa 18.000 portova kako bi zdravstvenom osoblju na svim lokacijama klinike obezbedili brz i pouzdan pristup podacima dok su u pokretu. U srcu mreže nalaze se moćni HP 12508 svičevi koji obezbeđuju maksimalni kapacitet i mogu da ostvare brzine do 100 GB. Za distribuciju saobraćaja zaduženi su HP 5820 svičevi brzine 10 GB, dok izdržljivi svičevi HP 8212 obezbeđuju neprekidan rad sistema i unapređuju produktivnost mreže. HP 3800 svičevi bazirani na otvorenim standardima nalaze se na krajevima mreže, dok dva HP MSR50-40 rutera obezbeđuju snažne performanse pri usmeravanju podataka, kao i bežičnih, bezbednosnih i glasovnih servisa.

Radi maksimalne efikasnosti, celom mrežom će se upravljati putem HP Intelligent Management Centre (IMC) softvera, alata koji daje jedinstven pregled svih HP-ovih platformi, kao i rešenja drugih proizvođača. HP IMC će objediniti upravljanje mrežnim resursima, servisima i korisnicima radi snižavanja operativnih troškova i smanjivanja opterećenja IT osoblja klinike.

Pročitajte i ovo...