Home VestiBiznis & Finansije Konkurs za najbolji kratki ekološki film snimljen mobilnim telefonom

Konkurs za najbolji kratki ekološki film snimljen mobilnim telefonom

by bifadmin

Centar za unapređenje životne sredine i kompanija Vip mobile objavili su konkurs za prijavu ekoloških video radova za takmičenje u programu „EKOMOTIVACIJA“ u okviru Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“. Konkurs „Pronađi inspiraciju za Ekomotivaciju“traje do 10. novembra, a dodela nagrade biće održana na svečanoj ceremoniji poslednje večeri festivala, 16. novembra u 20 časova, u Domu omladine Beograda.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane, bez obzira na uzrast, a jedan učesnik može da konkuriše sa najviše trikratka filma. Snimci moraju biti napravljeni kamerom mobilnog telefona, u trajanju do jednog minuta. Pored priznanja za najbolji kratki ekološki film, autor pobedničkog videa će osvojiti i Samsung Galaxy Beam I8530, jedini smart telefon na tržištu sa integrisanim projektorom. Učesnici konkursa su dužni da dostave popunjene prijavne formulare (potrebna dokumentacija se može naći na www.greenfest.rs i www.vipekomotivacija.rs) i video do 2 GB (upotrebom internet portala za slanje dokumenata www.wetransfer.com) na adresu office@greenfest.rs.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ održava se od 14. do 16. novembra u Domu omladine Beograda. Ove godine se po prvi put realizuje pod ovim imenom i predstavlja nastavak prakse uspešnog organizovanja Međunarodnog festivala ekološkog filma „Green Screen Fest“ koji je publika u Beogradu imala prilike da vidi tokom 2010. i 2011. godine. U prethodne dve godine prikazano je preko 130 filmova iz 25 zemalja, održano 39 radionica i predavanja, i predstavljeno preko 20 ,,zelenih’’ izlagača i umetnika.

Pročitajte i ovo...