Home TekstoviNove tehnologije Extreme predstavio najnoviju verziju sigurnosnih alata iz ESET-a

Extreme predstavio najnoviju verziju sigurnosnih alata iz ESET-a

by bifadmin

U četvrtak, 15. novembra, firma Extreme je organizovala skup pod nazivom ESET – Sigurnost danas, na kome je predstavljena najnovija verzija sigurnosnih alata iz ESET-a za poslovne korisnike.

Osim novina i poboljšanja, na skupu je prikazano i na koji se način najlakše može preći na novu verziju i šta je to što će administratorima biti od najveće pomoći u ovoj verziji. Među novitetima istakli su se LiveGrid, HIPS (Host Intrusion Prevention System), automatsko skeniranje prenosivih medija, kontrola Veb saobraćaja, prezentacioni mod i instalacija bazirana na komponentama.

Osim demonstracije rešenja dat je i pregled i analiza dosadašnjih pretnji sa posebnim osvrtom na pretnju pod nazivom Zeus, kao i predviđanje budućih trendova i načina zaštite.

Extreme je kao gosta pozvao i Roberta Trivunčevića iz firme Nort , distributera ESET proizvoda za Adriatik regiju, koji je dao vrlo zanimljiv pregled nastanka i razvoja kompanije ESET koja ove godine obeležava 25 godina postojanja.

Na brojna pitanja iz publike odgovarali su stručnjaci iz tehničke podrške Extreme-a, koju svi korisnici ESET proizvoda imaju na raspolaganju.

Za sve one koji su propustili skup, a žele da znaju više o ovome, sve prezentacije mogu naći na strani www.extreme.rs/Eset-Sigurnost-Danas.

Pročitajte i ovo...