Home VestiEkonomija Finansijski direktori kompanija Ferero, Austrian Airlines, BNP Paribas uskoro u Beogradu

Finansijski direktori kompanija Ferero, Austrian Airlines, BNP Paribas uskoro u Beogradu

by bifadmin

Još nekoliko nedelja deli nas od susreta globalnih finansijskih direktora kompanija Ferero, Austrian Airlines, Ceva Logistic, BNP Paribas, CEZ, Big Point na događaju „Global CFO Forum“, koji će se održati 21. marta 2013. godine u Beogradu u svečanoj sali hotela Metropol Palace. Okupljeni stručnjaci na događaju „Global CFO Forum“, podeliće sa nama dosadašnja iskustva, praktične savete, govoriti o poslednjim trendovima i izazovima u oblasti finansijskog planiranja na najvišem nivou, ali i o važnosti razvijene veštine komunikacije i pregovaranja. Agencija P. World je glavni organizator događaja.

BNP Paribas je rangirana u 2012. godini kao treća najveća banka na svetu. Neverovatne strategije omogućile su kompaniji BNP Paribas da od 2007. do 2009. godine zabeleži tri biliona evra profita u 2008. godini, a 5,8 biliona u 2009 i da zadrži svoje mesto u prve tri banke na globalnom nivou. Thomson Reuters-ov IFR, proglasio je BNP Paribas „Bankom 2012. godine” Iz kompanije BNP Paribas, koja ima 200 000 zaposlenih u 80 zemalja, svoja saznanja i iskustvo na događaju „Global CFO Forum“ predstaviće Klemente de Lusija, koji će govoriti o troškovima finansijske krize i pretvaranju finansijske krize u mogućnost.

„Kompanije koje uspešno posluju i žele da ostvare ili zadrže lidersku poziciju na tržištu, moraju da prate svetske trendove kako bi u svakom trenutku imale spreman odgovor na nove izazove stalnih promena u biznis okruženju, posebno u doba recesije. Finansijsko planiranje i upravljanje finansijskim sredstvima predstavlja jednu od najbitnijih komponenti uspešnog poslovanja. Zato smo kreirali događaj koji će okupiti stručnjake koji upravljaju finansijskim sredstvima u okviru preduzeća, koji su ključni u kreiranju periodičnih planova novčanih tokova i na čije izveštaje se oslanjaju čuveni svetski brendovi. Upravo ove analize predviđaju trendove u narednom periodu na osnovu kojih se izrađuju planovi prihoda i rashoda”, izjavio je Kosta Petrov, glavni organizator događaja i generalni direktor agencije P. world.

Pročitajte i ovo...