Home VestiIT i nauka Konkurs za najkreativniju mobilnu aplikaciju iz regiona

Konkurs za najkreativniju mobilnu aplikaciju iz regiona

by bifadmin

Do 15. juna otvoren je konkurs za najkreativniju aplikaciju za mobilne uređaje. Takmičenje je namenjeno kreativnim ljudima iz Srbije i regiona.

Aplikacije za mobilne platforme po izboru, IOS i Android, mogu se do 15. juna prijaviti u tri odabrane kategorije: igre, poslovne aplikacije i korisničke aplikacije. Najzanimljivije aplikacije biće proglašene pobednicima i biće finansirana njihova izrada.

Takmičenje za najbolju aplikaciju pokrenulo je preduzeće Virtualni koncepti d.o.o. sa namerom da pruži priliku kreativcima da učestvuju u zajedničkoj poslovnoj avanturi pošto bude proglašen pobednik po završetku konkursa. Koncept je takav da se pored stimulativnih nagrada obezbedi i potencijalni posao za najtalentovanije developere. Za one koji dugo nose u sebi fantastične ideje ovo je dobra prilika da ih realizuju.

virtualnikoncepti

Konkurs za izradu mobilnih aplikacija traje od 1. maja do 15. juna. Pobednike očekuju vredne nagrade:

I nagrada 3.350 eur

II nagrada 2.000 eur

III nagrada 1.350 eur

Pravila konkursa predviđaju da jedna mobilna aplikacija može dobiti samo jednu nagradu, bez obzira na broj članova tima koji je učestvovao u njenoj izradi. Po završetku konkursa aplikacija za koju se proceni da ima najveći potencijal biće razvijena i plasirana na tržište.

Ako čitate ove redove, a po glavi vam se već duže vreme mota odlična ideja za aplikaciju koja će osvojiti našu zemlju, region ili svet, i uz sve to imate i nešto tehničkog znanja da dovedete svoju ideju do beta faze, onda je ovo takmičenje prava prilika za vas.

Na konkursu mogu učestvovati i pravna i fizička lica a detalje potražite na linku:
www.virtualnikoncepti.hr/kreiraj-novu-aplikaciju.

Pročitajte i ovo...