Home VestiPolitika i društvo Proizvodnja farmerki za pametne telefone seli se iz Srbije u Hrvatsku?

Proizvodnja farmerki za pametne telefone seli se iz Srbije u Hrvatsku?

by bifadmin

Hrvatska kompanija Pravi Klik preuzela je vlasništvo nad WTFJeansom, koji, kao što je BiF već pisao, proizvodi specijalno dizajnirane farmerke za pemetne telefone.

Donedavni vlasnik WTFJeansa, Peđa Pušelja, proizvodio je farmerke od specijalnog materijala sa posebnim džepom za pemetni telefon i USB u saradnji sa tekstilnom fabrikom „Breeches“ iz Kragujevca. Farmeke su se proizvodile u ograničenim serijama, a potom preko interneta izvozile na tržišta Sjedinjenih Država, Kande, Velike Britanije i drugih zemalja EU, Japana, Australije…

wtf

Novi vlasnik, kompanija Pravi Klik, najavljuje da će proširiti asortiman, uvesti nove modele i uspostaviti posebnu žensku liniju, kao i da će se proizvodnja prebaciti iz Srbije u Hrvastku.

Inače, kompanija Pravi Klik je poznata po portalu za pretragu nekretnina GoHome, kao i po servisu grupne kupovine, Crnom Jajetu. Bivši vlasnik WTFJeansa, Peđa Pušelja, pokrenuo je novi projekat Dogzbi, servis koji bi povezivao vlasnike pasa sa osobama koje bi bile voljne da privremeno pričuvaju kućne ljubimce dok su vlasnici odsutni.

Pročitajte i ovo...