Home VestiIT i nauka Sigurna IT kuća

Sigurna IT kuća

by bifadmin

RRC, međunarodni distributer IT opreme i softvera, a u našem regionu i najveći distributer Cisco opreme, iskoristio je preseljenje u novi poslovni prostor da od najkvalitenijih elemenata Cisco sigurnosne opreme izgradi sofisticirani sistem video nadzora i pristupa objektu. Kompletnu instalaciju izvele su kompanije COM-4T i BCS, specijalisti za realizaciju sličnih projekata.

Ovaj sigurnosni sistem je u potpunosti integrisan sa IT infrastrukturom kompanije, i kao takav veoma prilagodljiv i skalabilan. Sistem pokriva i sve ostale kancelarije unutar istog poslovnog centra, što će biti značajna dodatna vrednost za druge IT kompanije koje će se pridružiti RRC-u na ovoj lokaciji. Vrednost instalirane opreme iznosi preko 100 000 evra.

Najvidljiviji element ovog sigurnosnog sistema su verovatno sveprisutne profesionalne Cisco IP kamere najnovije generacije, ali sistem takođe uključuje i kontrolu pristupa zaposlenih, kao i alarme i senzore raspoređene širom poslovnog objekta, sa posebnim naglaskom na magacin.

sigurna kuca

Kompletni prostor predstavlja Demo centar opreme čiji je RRC zastupnik i svi zainteresovani krajnji korisnici mogu sa svojim partnerima zakazati posetu kao prvi korak ka upoznavanju najnovijih IT rešenja.

Kompanija RRC veruje da ovom instalacijom ne samo definiše najviše standarde u postavljanju sigurnosnih sistema na našem tržištu, već i jasno demonstrira kvalitet vrhunskih Cisco sigurnosnih rešenja koja i distribuira.

Kompanija Cisco je prepoznala investiciju u razvoj i pozicioniranje Cisco rešenja za kontrolu pristupa i uključila studiju izvodljivosti Poštanske štedionice na svoj globalni site, kome mogu da pristupe svi korisnici i parnteri iz celog sveta i upoznaju se sa naprednim rešenjem instaliranim u Srbiji.

Takođe, ovaj projekat je prepoznat i od strane Yahoo/finance-a i takođe je bio prezentovan na njihovom globalnom site-u.

Pročitajte i ovo...