Home VestiIT i nauka Swisslion Takovo se okreće Cloud tehnologiji

Swisslion Takovo se okreće Cloud tehnologiji

by bifadmin

Kompanija Swisslion Takovo odlučila je da svoje poslovanje preorijentiše na primenu cloud tehnologije.

S obzirom na činjenicu da zaposleni koji rade na terenu često putuju, međusobna komunikacija je bila znatno otežana, što je u pojedinim slučajevima prouzrokovalo povremena operativna usporenja u ovoj kompaniji. Upravo zato, menadžment Swisslion Takovo je odlučio da implementira Microsoft Office 365 paket u svoje poslovanje i na taj način olakša svakodnevnicu svojih zaposlenih i stane na kraj svojim problemima.


cloud

Iz firme Extreme, koju je kompanija Swisslion Takovo odabrala za implementaciju Office 365, kažu da je ova platforma pogodna za implementaciju tamo gde je važno smanjenje inicijalnih troškova i kreiranje brzih rezultata kroz primenu. „Firma Extreme je uvek usmerena na unapređenje poslovanja svojih klijenata uz pomoć savremenih softverskih tehnologija. Office 365 je baš takva tehnologija koja nam dozvoljava da u veoma kratkom roku implementiramo servise za komunikaciju i međusobnu saradnju zaposlenih, da se fokusiramo na samu upotrebu i primenu tehnologije, a manje na kreiranje tehničkih preduslova za implementaciju“, reči su Vladimira Ljubibratića, izvršnog direktora u kompaniji Extreme.

Office 365 paket i Cloud servis, pomažu kompanijama da na lak i uspešan način interno organizuju i dele informacije, a u cilju brzog reagovanja na zahteve klijenta i prilagođavanja poslovanja brojnim izazovima. Office 365 je postao jedan od proizvoda sa najvećom stopom rasta u istoriji kompanije Microsoft, jednostavno se prilagođavajući potrebama i budžetima malih, srednjih i velikih preduzeća širom sveta, što od nedavno uključuje i Srbiju.

Pročitajte i ovo...