Home VestiIT i nauka Korisnicima kablovske televizije digitalizacijom se ne prekida signal

Korisnicima kablovske televizije digitalizacijom se ne prekida signal

by bifadmin

Svi korisnici SBB, KDS, JET TV, BEOGRID, Total TV, D3 i D3i televizije ne treba da brinu da će nakon procesa digitalizacije koji Srbiju očekuje polovinom 2015. izgubiti mogućnost da prate TV program. Oni će naime moći program neometano da prate kao i do sada, bez potrebe da nabavljaju dodatnu opremu i izlažu se novim troškovima.

Korisnici kablovske televizije bi trebalo da izaberu neki od novih digitalnih paketa koji će se pojaviti u ponudi od 15. septembra jer na taj način stiču mogućnost da koriste sve prednosti digitalne televizije.

digitalizacija

A prednosti su bolji kvalitet slike i zvuka, veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, elektronski programski vodič koji omogućava korisnicima lako pretraživanje sadržaja sa programom 7 dana unapred, slikama i opisom (u ponudi pomenutih kompanija), napredne funkcije kao što su video klub (ponuda velikog broja najnovijih blockbuster filmova), TV unazad 72 sata, snimanje i pauziranje programa, radio kanali, D3 GO – mogućnost gledanja televizije putem računara, tableta, smart telefona.

Osim toga, svi korisnici SBB, KDS i JET TV osnovne kablovske ponude koji poseduju televizore sa ugrađenim DVB-C tjunerom po nepromenjenoj ceni pretplate dobiće 16 digitalnih kanala bez kupovine i instalacije dodatnih uređaja.

Pročitajte i ovo...