Home VestiIT i nauka Technology Experts: Stalan i inovativni pristup informacijama

Technology Experts: Stalan i inovativni pristup informacijama

by bifadmin

Kompanija Technology Experts se premijerno predstavila poslovnoj javnosti i upoznala ih iz prve ruke sa svojim proizvodima – prepoznatljivim brendovima mobilne telefonije. Naime, kompanija je u poslednjih 6 meseci postala prepoznatljiva i dosta uticajna na Open Market-u, pa je tako od firme od jednog brenda, porasla u kompaniju sa A brendom telefona.

Technology Experts od 2014. godine postaje zvanični distributer brenda HTC, i u svoj portfolio uključuje HTC telefone za teritoriju cele Srbije, kao i svetski poznati brend u oblasti accessories-a Port Design. Daljim poslovnim razvojem i širenjem asortimana za potebe potrošača, kompanija u svojoj ponudi ima i brend tableta NETTRIX.

Technology Experts postaje eskskluzivni partner i generalni uvoznik Xiaomi, kineskog proizvođača telefona koji je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je pretekao kompanije LG i Lenovo i tako postao treća kompanija po prodaji Smart telefona u svetu. Ovi mobilni telefoni se mogu naći na srpskom tržištu od februara ove godine.

Pročitajte i ovo...