Home VestiEkonomija „Grand Motors“: „Ford“ nam je najprodavaniji brend u Srbiji

„Grand Motors“: „Ford“ nam je najprodavaniji brend u Srbiji

by bifadmin

Kompanija „Grand Motors“, ovlašćeni uvoznik i serviser vozila marki „ford“, „volvo“, „jaguar“, „land rover“ i „infiniti“, saopštila je da je u 2015. godini najveći uspeh od svih brendova koje zastupa ta kompanija ostvario „ford“ koji uživa zaista veliku popularnost u Srbiji, o čemu svedoče izuzetni prodajni rezultati.

“U prošloj godini na domaćem tržištu prodato je ukupno 1.502 automobila marke „ford“, što je za 40% više u odnosu na 2014. godinu. Time je tržišni udeo „forda“ porastao na 6,87%. Tradicionalno, najviše kupaca odabralo je model „fiesta“ (621), koji je već već godinama bestseler u Srbiji, ali i čitavoj Evropi, gde je već četiri godine zaredom najprodavaniji model u svom segmentu. Ovaj model je dostupan uz finansiranje bez skrivenih troškova i 0% kamate na pun iznos, a na period od pet godina. Ovakav aranžman je sveo ratu na samo 99 EUR tako da su i oni koji nisu sanjali o novom vozilu, dobili mogućnost da postanu vlasnici fieste” naveo je „Grand Motors“ u saopštenju.

Pored „fieste“, nosilac prodaje „Forda“ je i „focus“ sa 292 prodata primerka, a veoma dobro se kotira i SUV model „kuga“ koja je zadobila poverenje 174 kupca, što je čini jednim od najprodavanjih modela u kompaktnom SUV segmentu u Srbiji, sa tržišnim učešćem od 12%.

 
Ostatak teksta možete pročitati na sajtu eKapija

Pročitajte i ovo...