Home VestiPolitika i društvo PepsiCo Srbija dobitnik priznanja „Top Employers Europe“

PepsiCo Srbija dobitnik priznanja „Top Employers Europe“

by bifadmin

Kompanija PepsiCo Srbija, koja je od 2008. godine vlasnik kompanije Marbo Product, po drugi put je dobitnik prestižnog priznanja „Top Employers Europe 2016″ i „Top Employers Serbia 2016“. Priznanje dodeljuje istoimeni internacionalni nezavisni institut sa sedištem u Holandiji, globalno sertifikujći poslodavce koji su ostvarili najviše HR standarde.

Postupak sertifikacije je dugotrajan proces istraživanja koji obuhvata internacionalnu Top Employer anketu najboljih HR praksi, kao i reviziju procesa vezanih za ljude od strane Grant Thorton Instituta, nezavisne revizorske kuće. Top Employer nagrađuje samo one kompanije koje rade dobro u odnosu na širok spektar pokazatelja, ocenjujući procese i prakse u vezi sa: razvojem talenata i zaposlenih; planiranjem karijera zaposlenih; zapošljavanjem; učenjem i razvojem; upravljanjem učinkom; liderstvom; upravljanjem razvojem karijera i uspeha; platama i nagrađivanjem, kao i korporativnom kulturom.

Tokom prethodne godine kompanija PepsiCo Srbija sprovela je PepsiCo globalno istraživanje o zadovoljstvu zaposlenih (Organizational Health Survey), koje je značajno doprinelo da kompanija osvoji prizananje Top Employer 2016.

Pročitajte i ovo...