Home VestiPolitika i društvo NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja udruženim snagama za veću bezbednost motociklista u saobraćaju

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja udruženim snagama za veću bezbednost motociklista u saobraćaju

by bifadmin

Kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenuli su kampanju pod sloganom „Bezbedan motociklista“, koja je namenjena povećanju bezbednosti ove grupe učesnika u saobraćaju.

Kampanja „Brinemo o vama“ će se sprovoditi kontinuirano tokom cele godine, kako bi kroz prevenciju, edukaciju i razvoj saobraćajne kulture uspela da dopre do svih ugrožnih grupa učesnika u saobraćaju, a u ovom periodu je posebno usmerena na motocikliste.

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja od 2012. godine zajednički organizuju brojne akcije, a saradnja je ozvaničena 2015. godine potpisivanjem zvaničnog protokola o saradnji, kada je u Novom Sadu uspešno organizovana zajednička akcija „Nedelja bezbednosti u saobraćaju“.

U okviru kampanje „Bezbedan motociklista“, na NIS-ovim benzinskim pumpama širom Srbije su dostupni flajeri i promotivni materijali koji sadrže informacije o neophodnoj opremi, rizicima koji mogu da dovedu do saobraćajnih nezgoda, kao i savete o bezbednoj vožnji.

Pročitajte i ovo...