Home VestiIT i nauka Pretraga bolja od Google-a?

Pretraga bolja od Google-a?

by bifadmin

Portal koji je oduševio mlađu populaciju, ali i sve više starijih uči kako da ga koristi – portal UTrenu.com – možete da ga koristite kao sajt ili da preuzmete mobilnu aplikaciju.

Danas postoji mnogo načina da pretražite pružaoce usluga, ali samo UTrenu Vam može reći koji nastavnik je slobodan da održi čas engleskog u petak u 11h ili koji električar može da Vam zameni osigurač sutra u 16h. Verovatno se pitate u čemu je caka?

Sa jedne strane su krajnji korisnici kojima je potrebna usluga, dok su sa druge strane pružaoce usluga, koji se na portalu registruju kao profesionalci.

Recimo da imate zakazan razgovor za posao u petak u 14h. Znate da će biti i deo razgovora na engleskom jeziku. Danas je već sreda uveče. Solidno govorite engleski jezik, ali bi Vam dobrodošlo da se prisetite. Želite da zakažete čas, ali koga sada pozvati? Ne morate da gubite vreme da tražite profesora, neka Vam se oni sami jave!

Doboljno je da posetite sajt Utrenu.com, izaberete uslugu – časovi stranog jezika, i popunite kratak upitnik. Ovo će Vam oduzeti svega par minuta. Jedva da ste se okrenuli, a već stiže prva ponuda?! Profesor koji je u Vašoj blizini, može da Vam održi čas sutra u 16h. Pogledajte njegov profil, kao i ocene prethodnih korisnika. Prihvatite ponudu i zablistajte na razgovoru. Ili sačekajte ponudu još nekog profesora. Na Vama je izbor.

Na isti način možete da zakažete i časove nemačkog, francuskog, matematike… Ali to je samo delić, odnosno kategorija – Obrazovanje.
Na portalu se nalazi jos 13 kategorija!

U kategoriji – Sve za dom možete da pronađete: arhitekte, dizajnere, vodonstalatere, električare, molere, majstore za potpunu adaptaciju prostora, stolare, tapetare…

U kategoriji – Zabava se nalaze usluge koje Vam mogu zatrebati kada organizujete neku proslavu. Od pisanja pozivnica za venčanje, keteringa, Dj-a, dekoracije balonima, izrade torti…

Na portalu ćete pronaći i kategorije: IT poslovi, Muzika, Zdravlje, Lepota, Sve za mališane i druge, ali to ćemo ostaviti na Vama da istražite.

Profesionalce iz svih kategorija možete angažovati na identičan način, sa svega par klika. Sada Vam je verovatno jasnije zašto je ovaj portal izazvao toliko oduševljenje.

Pročitajte i ovo...