Home VestiZabava Šta se desi kada prijavite policiji krompir?

Šta se desi kada prijavite policiji krompir?

by bifadmin

Šetajući psa jedna Britanka je na livadi ugledala nešto što joj je zaličilo na ljudske ostatke. Odmah je svoje otkriće prijavila policiji ali se ispostavilo da je u pitanju mnogo bezazlenija, čak i korisna stvar.

Verovatno su u detinjstvu mnogim našim čitaocima roditelji nožne prste nazivali krompirićima, ali pretpostavljamo da se nikome od njih nije desilo da u odraslom dobu zaista zamene “prstiće” sa ovim povrćem.

To se međutim dogodilo ženi koja je šetala psa u Nortambriji. Ona je naime ugledala nešto što joj je zaličilo na ljudske prste, fotografisala taj prizor i poslala sliku policiji, koja se odmah dala u pretragu blatnjave livade.

Potraga je urodila plodom, policajci su zaista nešto pronašli. Ali, ne ljudske ostatke, već – krompire koji vire iz zemlje.

Kako javlja AFP, policajci se nisu naljutili zato što je zahvaljujući lažnoj uzbuni angažovan ceo odred sa sve policijskim psima koji su njuškali tražeći leš, već su se ljubazno zahvalili revnosnoj građanki u svoje i u ime pasa koji će, kako šaljivo poručuju, sada dobiti poslasticu. Pogađate, poslastica su krompirići.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar