Home VestiZabava Kandaska pošta šarenim kombijima pokušava da oraspoloži građane

Kandaska pošta šarenim kombijima pokušava da oraspoloži građane

by bifadmin

Kanadska pošta odlučila je da oboji monotone pandemijske dane korisnika svojih usluga – drečavo obojenim kombijima za isporuku pisama i pošiljki.

Ova “psihodelična” vozila, kako ih mediji nazivaju, uveseljavaju građane a nekima od njih pružaju i “instagramičan” prizor koji oni rado slikaju i dele na društvenim mrežama.

Izuzetno šarmantan i živahan dizajn delo je grafičkog dizajnera Endrua Luisa, koji je prvobitno angažovan kako bi napravio predlog poštanskih markica kojima bi se ova kompanija zahvalila svojim zaposlenima, kojih ima 64.000, za požrtvovan rad tokom pandemije, tokom koje je onlajn kupovina značajno povećala ovim njihovog posla.

Međutim, dizajner je, više u šali nego u zbilji, predložio rukovodstvu Pošte da optimističnim motivima ukrasi i kombije, što je kompanija, na Luisovo ogromno iznenađenje, prihvatila, smatrajući da će to pozitivno uticati na raspoloženje njenih sugrađana.

Zato sada u 28 kanadskih gradova dostave vrši 40-tak šarenih kombija u veselim bojama, sa ogromnim žutim suncem i sa neizostavnom dugom na krilu. Nažalost, fotografija koja ilustruje ovaj tekst nije veran prikaz kombija kanadske pošte. Njih možete pogledati na ovom linku.

Foto: Activedia, Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar