Home VestiZabava Kuća iz filma “Sam u kući” u ponudi AirBnB-a

Kuća iz filma “Sam u kući” u ponudi AirBnB-a

by bifadmin

Ukoliko ste veliki fan filma “Sam u kući”, verovatno vam nije promakla vest o mogućnosti da od 12. decembra provedete jednu noć u kući u kojoj je on sniman.

Pomenuta kuća u pregrađu Čikaga se zakupljuje na jednu noć preko AirBnB-a, a sav prihod od iznajmljivanja će biti namenjen La Rabida dečijoj bolnici. Kuću inače izdaje glumac Devin Retrej koji u ovom filmu glumi Baza, brata glavnog junaka Kevina Mekalistera.

Ovaj film se inače najviše gleda tokom novogodišnjih praznika, te ne čudi što se baš sada realizuje ova akcija. U pomenutom filmu se radi o osmogodišnjem dečaku koji slučajno jedne noći ostaje sam kod kuće i mora da je brani od provalnika, kreirajući niz haotičnih i komičnih situacija.

Ta kuća upravo se nalazi u ponudi platforme za izdavanje nekretnina, pripremljena tako da podseća na scenografiju filma snimljenog pre 31. godinu. One koji se odluče da provedu noć u njoj, dočekaće božićna atmosfera sa jelkom i pratećim ukrasima, Bazova tarantula ali i posluženje u vidu pice. Koliko su rentijeri kuće vodili računa o detaljima najbolje pokazuje i najava da će gostima biti obezbeđen baršunasti zeleni ogrtač koji Kevin nosi u filmu.

Foto: Youtube, screenshot

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar