Home Promo Kopaonik biznis forum: Poverenje kupaca i strateška partnerstva

Kopaonik biznis forum: Poverenje kupaca i strateška partnerstva

by bifadmin

Obraćanjem predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i zaključnim razmatranjem Aleksandra Vlahovića, predsednika Saveza ekonomista Srbije, zavrsen je 27. Kopaonik biznis forum koji je do sada privukao najveći broj učesnika i dobio regionalni karakter.

Centralna tema Foruma bila je četvrta industrijska revolucija – izazovi budućnosti, a govorilo se i o obrazovanju kako stubu razvojne politike naše zemlje i čitavog regiona, o veštačkoj inteligenciji, ali i o potrebi da se posebna pažnja posveti klimatskim promenama.

Na panelu posvećenom zaštiti konkurencije u Srbiji, koji je vodio profesor Ekonomskog fakulteta Dragan Lončar, govorila je i potpredsednica za pravne poslove i zaštitu resursa kompanije Delez Srbija Milana Jević Gledović.

– Poslovni i strateški imperativ kompanije Delez Srbija je održivo poslovanje u svim aspektima. Tema zaštite konkurencije izuzetno je bitna za našu kompaniju i važno nam je da kolege razumeju, ali i u svakodnevnom poslovanju primenjuju sve njene aspekte. U prethodnom periodu smo za zaposlene organizovali brojne obuke i radionice, ali i interaktivne elektronske treninge – rekla je Milana Jević Gledović i ukazala na važnost poverenja kupaca i strateških partnerstava koje kompanija sa dobavljačima gradi godinama kako lokalno, tako i na globalnom nivou.

Kompanija kojoj su posvećenost kvalitetu i bezbednosti proizvoda imperativ u poslovanju u narednom periodu realizovaće ekspanziju kroz nove prodavnice, nove gradove, ali i kroz prvu specijalizovanu prodavnicu po novom konceptu.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar