VESTI
-
Problem sa kolicima za kupovinu nije redak i često nas izbaci iz takta, naročito kada želimo brzo da obavimo kupovinu. Skoro svi su bar jednom bili frustrirani kolicima za kupovinu …
-
EkonomijaVesti
Milojko Arsić: Rezultati za prva dva meseca potvrđuju da će godina biti ispod očekivanja
by bifadminSada i zvanično, februarski makroekonomski podaci potvrdili su ono što se već slutilo. Većina pokazatelja je ili u padu u poređenju sa istim mesecom prošle godine ili u najboljem slučaju …
-
Usled nedostatka sna mozak počinje da razgrađuje sopstvene zdrave ćelije, pokazala je nedavna studija objavljena u „The Journal of Neuroscience“. Istraživači su otkrili da produžena budnost pokreće astrocite, ćelije odgovorne …
-
Izložba Paralelni tokovi, Wiener Art kolekcije, otvorena je sinoć u Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja Kruševac i predstavilja 50 pažljivo odabranih umetničkih radova koji se kreću u širokom rasponu od klasične …
-
Prilikom donošenja privrednih zakona u Srbiji, godinama unazad nije urađena ozbiljna analiza ni za jednu industriju, a strukovna i poslovna udruženja se konsultuju sporadično, „forme radi“. Politički vrh kroji zakone …
-
Kompanija MaxBet, Premium partner Evrolige, pokrenula je Max izazov, takmičenje koje igračima širom regiona pruža šansu da osvoje ekskluzivan odlazak na završni turnir najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja – Final 4 …
-
EkonomijaVesti
Evropski gigant kupio manjinski udeo srpskog startapa vrednog 200 miliona evra
by bifadminOminimo Insurance, prvi startap iz Srbije koji je ostvario vrednost od 200 miliona evra u samo godinu dana postojanja, postigao je neverovatan uspeh potpisivanjem strateškog partnerstva sa Zurich Insurance Group, …
-
Mali biznisi u Srbiji dobili su novo mesto za dijalog sa donosiocima odluka i predlaganje konkretnih rešenja. U okviru projekta „Snažne i važne“, uz podršku Britanske ambasade, NALED je osnovao …
-
Promo
Najbolji kuvari regiona rekonstruišu tradicionalna jela: posle sarme, na redu je rinflajš
by bifadminNajbolji kuvari iz Srbije i regiona po drugi put se takmiče u rekonstrukciji i modernizaciji tradicionalnih jela. Posle takmičenja za najbolju modernu sarmu, na red je došao rinflajš, jelo koje …
