Home VestiEkonomija Filip Moris pomaže 100 kreativnih preduzetnika

Filip Moris pomaže 100 kreativnih preduzetnika

by bifadmin

Sedmu godinu za redom, 100 perspektivnih preduzetničkih ideja imaće priliku da budu realizovane u okviru nacionalnog konkursa Pokreni se za posao, zahvaljujući podršci kompanije Filip Moris.

Preduzetništvo je glavni pokretač ekonomskog napretka u Evropi i svetu, i prepoznato je kao ključna karika za oporavak privrede u Srbiji. Program Pokreni se za posao pomaže ljudima sa dobrom i održivom poslovnom idejom da započnu ili unaprede sopstveni mali biznis, a sve u cilju smanjenja nezaposlenosti i ohrabrivanja ljudi da se otisnu u preduzetničke vode.

„U proteklih šest godina kroz program Pokreni se za posao pomogli smo pokretanje 490 malih i porodičnih preduzeća i na taj način omogućili zaposlenje za više od 1.500 ljudi. Sva ova preduzeća još uvek uspešno posluju, i to je najbolji podstrek svima koji razmišljaju da li da se prijave na ovaj konkurs“, izjavila je Jelena Preradović Stevanović iz kompanije Filip Moris.

Pokreni se za posao realizuje nеvlаdinа оrgаnizаciја ЕNЕCА, a značaj i dobri rezultati konkursa u proteklih šest godina obezbedili su podršku i velikog broja partnera. Tako će i ove godine Nacionalna služba za zapošljavanje, kao jedan od ključnih partnera, preko svoje mreže filijala i kancelarija, informisati nezaposlena lica i pomoći im oko prijavljivanja za ovaj program.

Sedmi po redu godišnji konkurs upravo je otvоrеn i trajaće dо 29. februara 2016. gоdinе. Detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs a interesantne informacije o konkursu i postojećim preduzetnicima pratiti na stranici:
https://www.facebook.com/pokrenisezaposao.rs.

Pročitajte i ovo...