Home Vesti Besplatni pregledi za decu za klijente Eurobank

Besplatni pregledi za decu za klijente Eurobank

by bifadmin

Svi klijenti Eurobanke koji imaju otvorene račune za prijem zarade EuroPLATA Premija i EuroPLATA Sport od sada mogu da za svoju decu koriste pedijatrijske usluge u zdravstvenoj ustanovi Bel Medic-u.

Na ovaj način, deca postojećih i novih klijenata, uzrasta do 18 godina, korisnika paketa tekućih računa za prijem zarade EuroPLATA PREMIJA i Euro PLATA Sport, imaće profesionalnu medicinsku brigu koju čine besplatni pregledi pedijatra, fizijatra, ORL specijaliste i to dva puta godišnje, kožne alergološke probe na alergene iz vazduha i hrane, i druge popuste na preglede i laboratorijske analize.

Eurobank je po ovoj ponudi jedinstvena na tržištu i jedna od banaka koja uz finansije brine o još jednom važnom segmentu svojih klijenata – njihovom zdravlju i zdravlju njihove dece. Medifree Kids je peti po redu Medifree program, a u ponudi Eurobank su Medifree, Medifree Sport, Medifree Exclusive, Medifree Zlatne godine, navodi se u saopštenju.

Sa Medifree Kids karticom moguće je jednim pozivom zakazati i bez čekanja obaviti preglede u Bel Medic-u na tri lokacije u Beogradu.

Pročitajte i ovo...