Home VestiEkonomija McKinsey & Company otvara kancelariju u Beogradu

McKinsey & Company otvara kancelariju u Beogradu

by bifadmin

Vodeća svetska konsultantska kompanija otvorila je u Beogradu svoje sedmo predstavništvo u regionu Centralne i Istočne Evrope, sa ciljem ostvarivanja saradnje sa kompanijama na području bivše Jugoslavije i Balkana.

Tom prilikom, Srbiju je posetio Dominik Barton, globalni generalni direktor ove kompanije, koji je poželeo dobrodošlicu uvaženim gostima i partnerima iz vodećih preduzeća, poslovnih institucija i organizacija u zemlji i regionu.

McKinsey & Company je globalna konsultantska kuća koja sarađuje sa vodećim preduzećima, državnim institucijama, nevladinim i neprofitnim organizacijama. Stručnjaci kompanije dugoročno rade sa klijentima sa ciljem da pomognu razvoj veština zaposlenih, optimizuju proizvodnju i primene nove radne metode.

Kompanija je prisutna u 80 zemalja širom sveta i, između ostalog, radi za 93 od 100 najvećih globalnih korporacija. Od 2016. godine, McKinsey & Company je uključena u više od 90 projekata u regionu Jugoistočne Evrope, a predstavnici kompanije izrazili su nadu da će i u Srbiju doneti inovativna saznanja, iskustva i najbolje prakse na globalnom nivou.

Pročitajte i ovo...