Home VestiEkonomija Konkurs za preduzetnice ”Ja sam ODVAŽNA!”

Konkurs za preduzetnice ”Ja sam ODVAŽNA!”

by bifadmin

IKEA Srbija, Mastercard i Fondacija Ana i Vlade Divac započele su zajednički projekat „Ja sam ODVAŽNA!“ za podršku ekonomskom osnaživanju žena.

Počev od danas preduzetnice/ci iz cele Srbije, naročito one koji se bave proizvodnjom, moći će da se prijave na sajtu Fondacije i da predstave svoje poslovanje i planove za razvoj. Projekti s najvećim potencijalom za ekonomsko osnaživanje žena biće podržani finansijskim sredstvima koja će im omogućiti da razviju poslovanje i uvećaju zastupljenost žena u privredi.

Pored kompanija i fondacije, projekat omogućava i potrošačima da se uključe i podrže ovaj važan cilj. Svaki put kada, u periodu od 1. novembra do 31. decembra, korisnici Mastercard i Maestro kartica budu beskontaktno obavili kupovinu u IKEA robnoj kući i IKEA Izlogu, kompanija Mastercard će donirati 300 dinara u projektni fond „Ja sam ODVAŽNA!“. Kompanije i Fondacija pozivaju zajednicu da se pridruži projektu i na taj način pomogne u naporima da se poboljša položaja žena kroz njihovo preduzetništvo.

Pročitajte i ovo...