Home VestiEkonomija Šoping centar Promenada otvoren danas u Novom Sadu

Šoping centar Promenada otvoren danas u Novom Sadu

by bifadmin

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu, danas je otvoren najveći šoping centar u našoj zemlji, Promenada. Ovaj šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna više od 128 miliona evra. Pored raznovrsnog sadržaja, ovaj objekat doneo je i više od 1500 novih radnih mesta Vojvođanima.

Novih 48.000 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu, sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom. Kako bi boravak u Promenadi učinio što lagodnijim porodicama sa malom decom, centar je izašao u susret njihovim potrebama, u saradnji sa brendom Jungle baby, tako što je pružio mogućnost roditeljima sa bebama da koriste kolica tokom šopinga. Takođe, kao dodatnu pogodnost za mame sa bebama, u Promenadi je dostupan i baby room koji je specijalno opremljen za presvlačenje i dojenje. Pored svega toga posetiocima Promenade će od 15. do 18.11. biti na raspolaganju i besplatan parking kako bi bez žurbe mogli da obiđu najveći šoping centar u Srbiji i uživaju u svim sadržajima koje Promenada nudi.

Neki od poznatih brendova koji se od danas mogu naći u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i brend Reserved koji će svoja vrata posetiocima otvoriti za nekoliko nedelja. U Promenadi se takođe nalazi i LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. Pored toga, mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle Baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini-a takođe su na raspolaganju. To nije sve, jer između ostalog u Promenadi ćemo moći da kupujemo i u Lisci, Orsay -u, Legend-u, Tiffany-ju, Moni, kao i mnogim drugim radnjama. Ono što je takođe zanimljivo istaći jeste da će Promenada ponuditi i pojedine brendove koji se do sada nisu našli na srpskom tržištu kao što su Mohito, Maison Marasil, Kigili,House i Cropp.

Bogatu ponudu Promenade upotpunjuje supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop koji će imati osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

Ono što Promenadu dodatno izdvaja jeste jedinstven spoj široke ponude u regionu – pored prodavnica, ovaj šoping centar će svojim posetiocima ponuditi i veliki broj lokalno poznatih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena, ali i velike brendove u ugostiteljstvu kao što su McDonald’s, KFC, Caribic Pizza, kao i raznolike zabavne sadržaje.

Pročitajte i ovo...