Home TekstoviNove tehnologije Eset softver na srpskom jeziku

Eset softver na srpskom jeziku

by bifadmin

Kompanija Extreme održaće konfrenciju za novinare povodom izlaska Eset NOD32 Antivirus i Eset Smart Security softvera na srpskom jeziku.

Softver kompanije Eset se distribuira u preko 160 zemalja gde štiti podjednako dobro klijente iz svih segmenata tržišta, od giganata sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kućnih korisnika.

Do sada je ovaj softver lokalizovan na 10 svetskih jezika, a sada je na ovu listu dodat i srpski, čime se nesumnjivo pokazuje da domaće tržište ima veliki potencijal i zavređuje investicije i pažnju ovog, svetski poznatog, proizvođača softvera. Na našem tržištu Eset-ovi proizvodi su prisutni od početka 2004. godine, i od tada, kroz saradnju mreže partnera, firme Extreme i distributera, beleže stalni i stabilan rast i svakodnevno stvaraju nove zadovoljne korisnike iz različitih sektora privrede, kao i među kućnim korisnicima.

Na samoj konferenciji će, pored predstavljanja verzija na srpskom jeziku, biti prikazani i strateški planovi kompanije Eset za lokalno tržište nakon ovog velikog koraka. O ovome će govoriti g. Robert Trivunčević, predstavnik firme Nort iz Zagreba, ekskluzivnog Eset distributera za Adriatik regiju, i g. Alan Albulj, direktor firme Extreme, koja od samih početaka na domaćem tržištu čvrsto stoji iza Eset proizvoda, pružajući tehničku podršku i pomoć pri implementaciji i korišćenju.

Konferencija će se održati 9. decembra s početkom u 12h u Medija Centru, Terazije 3.

Pročitajte i ovo...