Home TekstoviNove tehnologije E-trgovina 2010. na Paliću

E-trgovina 2010. na Paliću

by bifadmin

Deseta međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju, „E-TRGOVINA 2010.“, održaće se tradicionalno na Paliću od 21. do 23. aprila, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije, Ministarstva trgovine i usluga, Privredne komore Srbije i IEEE – Serbia & Montenegro Section.

„E-TRGOVINA 2010.“ je mesto okupljanja domaćih i stranih stručnjaka sa ciljem analize trenutnog stanja u elektronskom poslovanju. Namenjena je poslovnim ljudima (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima) koji su zainteresovani za savremena dostignuća u oblasti elektronskog poslovanja i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji.

I ove godine organizator će kroz “eBusiness Career Day” obezbediti kompanijama koje učestvuju na konferenciji direktan kontakt sa studentima apsolventima, diplomcima i postdiplomcima eBusiness obrazovnih profila, zainteresovanim za rad u privredi. Najuspešnijim projektima biće dodeljena tradicionalna “E-trgovina AWARD” priznanja za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji.

Pročitajte i ovo...