Home TekstoviNove tehnologije „Austrian Airlines“: Prijavljivanje za let i dobijanje bording karte preko mobilnog telefona

„Austrian Airlines“: Prijavljivanje za let i dobijanje bording karte preko mobilnog telefona

by bifadmin

Kompanija „Austrian Airlines“ će od 1. septembra 2010. godine putnicima koji putuju iz Beograda omogućiti da se prijave za let preko mobilnog telefona, kao i da dobiju bording kartu na mobilni telefon.

Da bi putnici koristili uslugu prijavljivanja za let preko mobilnog telefona, potrebno je da se registruju preko sledećeg linka:

http://www.austrian.com/Info/CheckIn/SMSCheckIn.aspx?sc_lang=en&cc=RS

Ova novina funkcioniše tako što putnik 23 časa pre leta na mobilni telefon dobije poruku sa pozivom da se prijavi za let. Putnik tada ima mogućnost da izabere sedište u avionu, a zatim dobije na mobilni telefon bording kartu sa barkodom.

Usluga koju je kompanija „Austrian Airlines“ i do sada nudila je prijavljivanje za let putem Interneta. Od 1. septembra 2010. godine putnici će moci da po prijavljivanju za let putem Interneta izaberu opciju da dobiju bording kartu na mobilni telefon.

Na ovaj način putnici koji imaju samo ručni prtljag mogu odmah po dolasku na aeordrom da se upute ka gejtu bez čekanja u redu za check-in.

Za više informacija možete posetiti:
http://www.austrian.com/Info/CheckIn/MobileCheckIn.aspx?sc_lang=en&cc=RS (e kapija)

Pročitajte i ovo...