Home TekstoviNove tehnologije HP ubrzava transformaciju zdravstva

HP ubrzava transformaciju zdravstva

by bifadmin

HP najavljuje novu ponudu rešenja namenjenih unošenju fleksibilnosti i efikasnosti u zdravstvene organizacije. Nova HP Digital Health rešenja zasnovana su na HP-ovoj obimnoj ponudi proizvoda, rešenja i partnerstava. To zdravstvenim organizacijama omogućava da ubrzaju promene i inovacije, da unaprede operativnu efikasnost i da upravljaju negom u celokupnom sistemu. Ukratko, ova rešenja omogućavaju zdravstvenim organizacijama da kreiraju Instant-On Enterprise okruženja.

„Promenljiva regulativa i izmene u zdravstvenom sektoru podstiču reorganizaciju u timove koji unapređuju koordinaciju i saradnju pri kontniuiranom pružanju zdravstvene brige“, rekao je Scott Lundstrom, potpredsednik grupe, IDC Health Insights. „HP-ov instant-on pristup zdravstvu trebalo bi da omogući i pojednostavi tranziciju zdravstvenih organizacija radi postizanja novog nivoa efikasnosti.“

HP Digital Health rešenja

HP Digital Hospital 2.0 – Rešenje koje na sveobuhvatan način zadovoljava tehnološke potrebe najkompleksnijih i najkritičnih elemenata brige o pacijentima. Nova verzija je proširena tako da obuhvata nove predloge konkretnih rešenja i arhitekture. HP Digital Hospital koristi konvergenciju tehnologija radi kreiranja visoko integrisanog rešenja s distribucijom informacija u realnom vremenu.

lang=“de-DE“>HP Health Solution Center – Novi objekat, smešten u mestu Plano u Teksasu, omogućava HP-u i njegovim korisnicima i partnerima da sarađuju u robustnom IT okruženju. Ovaj centar omogućava bogate demonstracije i evaluacije koje su značajne za unapređivanje razvoja otvorenih, standardizovanih rešenja i tehnologija za zdravstveni sektor.

lang=“de-DE“>

lang=“de-DE“>HP V-Health (Virtual Health Management) – Novi set rešenja koji je fokusiran na ambulantno i kućno lečenje, a daje alate koji omogućava zdravstvenim organizacijama da kreiraju pacijentov “tim” koji može da prati njegovo zdravlje i pruži mu negu gde god da se pacijent nalazi.

lang=“de-DE“>

HP Digital Hospital 2.0 i V-Health rešenja zajedno omogućavaju koordinaciju nege širom zdravstenog sistema, što obuhvata bolnice, ambulante, centre za rehabilitaciju, domove za negu i ordinacije.

„Zdravstvene organizacije danas imaju veliki broj sistema, alata i aplikacija koje nisu povezane, niti integrisane“, rekao je Sandeep Johri, potpredsednik za strategiju i rešenja, HP Enterprise Business. „HP-ova nova Digital Health rešenja omogućavaju korisnicima da efikasno upravljaju negom širom zdravstvene zajednice.“

U svetu koji je neprekidno povezan Instant-On Enterprise okruženje ugrađuje tehnologiju u sve što organizacije rade da bi korisnicima, zaposlenima, partnerima i građanima trenutno pružile usluge koje su im potrebne. HP Digital Health rešenja pružaju jasnu viziju i plan pomoću kojeg zdravstvene organizacije mogu unaprediti operativnu efikasnost, ubrzati uvođenje inovacija i minimizovati rizike dok unapređuju kvalitet nege.

Pročitajte i ovo...