Home TekstoviNove tehnologije Lideri globalne IT zajednice na Fujitsu Forumu 2011 u Minhenu

Lideri globalne IT zajednice na Fujitsu Forumu 2011 u Minhenu

by bifadmin

Lideri globalne IT zajednice okupiće se 9. i 10. novembra u Minhenu na Fujitsu Forumu 2011 – vanserijskom događaju na kome će poslovni korisnici tehnologija moći da prikupljaju i razmenjuju znanja o trendovima i strategijama za oblikovanje IT budućnosti.

Centralna tema skupa je preoblikovanje IT, sa ciljem povećanja efikasnost i smanjenja troškova IT infrastrukture u preduzećima i organizacijama. Forum, na kome će učestvovati mnogi korisnici iz Srbije i regiona, baviće se takođe pristupima koji su se već pokazali uspešnim u praksi i ujedno biti „teren“ za isprobavanje najnovijih proizvoda i rešenja, kao i upoznavanje sa svežim inovacijama koje će se u najskorijoj budućnosti upotrebljavati za unapređenje poslovnih procesa.

Od mnoštva zanimljivih tema na forumu će se moći čuti predavanje poznate britanske naučnice i autorke popularnih naučnih bestselera, baronice Suzan A. Grinfild, na temu „Preoblikovanje mozga – uticaj tehnologije na razmišljanje i donošenje odluka“. Temom donošenja odluka baviće se takođe i tandem koji čine ruski šahovski velemajstor, Gari Kasparov, i Rolf Švirc, direktor kompanije Fujitsu Technology Solutions.

Takođe, na forumu će se održati i 44 Breakeout sessions koje će pokriti različite oblasti koje zaslužuju pažnju u današnjem poslovanju. Govornici iz Fujitsove globalne organizacije će paticipirati u sesijama zajedno sa predstavnicima korisnika i strateškim partnerima kao što su Majkrosoft, VMware, NetApp, Symantec i Citrix.

Pročitajte i ovo...