Home TekstoviNove tehnologije Da li ste spremni za Cloud servise?

Da li ste spremni za Cloud servise?

by bifadmin

Kompanija EUnet je danas održala konferenciju za medije na kojoj je najavila novu uslugu za svekorisnike EUnet Clouda, kao i aktuelne novogodišnje popuste i poklone koje su pripremili za sve svoje nove i postojeće korisnike.

Svikorisnici EUnet Cloud servisauskoro će moći sa bilo kog mesta u svetu, u bilo koje vreme i sa bilo kog uređaja (telefon, tablet iliračunar),da pristupe svojim servisima i aplikacijama (bazama podataka, CRM – programu za vođenje klijenata, kompanijskoj dokumentaciji, email serveru itd.). Pristupanjepodacima će biti jednostavno kaoda se nalazite u lokalnoj mreži svoje kompanije, uz garanciju potpune bezbednosti podataka i privatnosti.

Do zvaničnog puštanja pomenutih servisa, svi zainteresovani će moći da isprobaju kvalitet EUnet Cloud servera 30 dana besplatno.

Predstavnici EUneta su ovom prilikom govorili i o aktuelnim novogodišnjim popustima i poklonima koje su pripremili za sve svoje nove i postojeće korisnike. Svakog novog korisnika koji se prijavi do 31. decembra 2011. godine, očekuje duplo niža cena Interneta godinu dana, što im omogućava da celu 2012. godinu krstare internetom za samo 780 dinara za osnovni paket od 1,5 Mb/s. Sve postojeće ADSL korisnike EUnet nagrađuje većom brzinom po istoj ceni. Osim brzog Interneta ove jeseni sve korisnike očekuje pregršt zabave u njihovim domovima uz digitalne programe IPTV za samo 1 dinar. Svaki EUnet ADSL korisnik osim najkvalitenijeg Interneta, ima mogućnost da svakog meseca do 20 minuta besplatno telefonira sa prijateljima i rodbinom u inostranstvu, korišćenjem EUnet Phone usluge.

Redovnim plaćanjem mesečnih računa svaki naš korisnik će postati član EUnet cluba. Cilj nam je da našim korisnicima osim kvalitetnog Interneta, IPTV za dinar i besplatnog telefoniranja, ponudimo dodatne usluge i povoljnosti koje mogu ostvariti kao članovi kluba. Već smo sa preko 20 kompanija, turističkih agencija, škola potpisali ugovor o saradnji koji će našim najvernim korisnicima omogućiti brojne popuste prilikom kupovine njihovih proizvoda. Na ovaj način i najavljujemo kampanju za sledeću godinu EUnetviše od Interneta, rekao je Milan Miličić, direktor prodaje i marketinga EUnet group.

Vladimir Miletić, direktor korporativne prodaje EUneta, tom prilikom je izjavio: „Svakog dana radimo na razvoju servisa koji našim korisnicima Cloud tehnologije mogu da ubrzaju i olakšaju poslovanje. Osim smanjenih troškova za infrastrukturu i održavanje, sigurnosti koje obezbeđuju naši Data centri na tri lokacije u svetu, svi korisnici našeg Clouda će uskoro svojim podacima moći da pristupe i preko mobilnih uređaja u skladu sa najvišim stepenom bezbednosti, kao da se nalaze u svojoj kancelariji. To je svakako jedan od razloga zašto je Cloud tehnologija revolucionarna“.

Pročitajte i ovo...