Home TekstoviNove tehnologije SBB uveo usluge fiksne telefonije

SBB uveo usluge fiksne telefonije

by bifadmin

Tržište fiksne telefonije od ovog meseca postaje vrlo dinamično. Dobili smo još jednog operatora – SBB, koji se potrudio da bude konkurentan i na ovom polju sa pretplatom od390 dinara mesečno.

Za ovaj iznos dobijate:

-Neograničene besplatne razgovore u SBB fiksnoj mreži

-100 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Srbiji i brojevima ka inostranstvu

-Besplatne napredne funkcije: identifikaciju poziva, brzo biranje, prosleđivanje poziva, skrivanje identifikacije poziva, poziv na čekanju, govornu poštu

-1još 100 besplatnih minuta ako izaberete Trio paket sa digitalnom televizijom i internetom

Još jedna dobra vest, pored navedenih pogodnosti, su i niske cene poziva.

U bilo koje doba dana i noći svi pozivi ka fiksnim mrežama u Srbiji su 1din/min i 9 din/min za pozive ka mobilnim brojevima u Srbiji. SBB je sveo račune sa inostranstvom na polovinu, trećinu ili čak sedminu dosadašnjih, u zavisnosti koju zemlju pozivate. Za najpopularnije inostrane destinacije, kao što su Nemačka, Austrija, Amerika, Kanada, Francuska, Mađarska i još 70 njih, cena je samo 6 din/min.

SBB fiksnu telefoniju ćete koristiti jednostavno kao i svaku drugu uslugu, uz SBB kabl, ali cena, besplatni razgovori i napredne usluge koje dobijate su nešto što je novina na našem tržištu.

Spoj jeftine fiksne telefonije sa najboljim analognim i digitalnim televizijskim kanalima uz najveći broj HD kanala i kablovskim internetom koji je tehnički stabilniji i brži od ADSL-a čini novi paket Trio mix.

Pročitajte i ovo...