Home VestiPolitika i društvo Halldis otvorio biznis centar u Beogradu

Halldis otvorio biznis centar u Beogradu

by bifadmin

„HALLDIS“, deo grupe Windows on Europe – vodećeg italijanskog brenda u oblasti apartmanskog smeštaja i opremljenih kancelarija, otvorio je biznis centar u Srbiji. Ukupna investicija u projekat u našoj zemlji iznosi 2,5 miliona evra.

Naime, na kraju 2011. godine, Pietro Martani, direktor Grupe, je odlučio da ojača svoje poslovanje u svetu i za manje od 18 meseci njegova kompanija je otvorila više od 30 stalnih radnih mesta za stručnjake u Srbiji koji su diplomirali u oblasti razvoja softvera, međunarodne prodaje i veb marketinga. Ukupan broj zaposlenih u Srbiji je 40, sa tendencijom rasta, od kojih 95% čine zaposleni sa fakultetskim obrazovanjem.

20130530_231031

“Smatram da potencijal Srbije leži u programiranju i u stranim jezicima i da Srbija ima odlične stručnjake u ovim oblastima. Naš plan je da ona postane lider na svetskom tržištu izdavanja poslovnih prostora“, izjavio je Martani.

Halldis Belgrade Lounge je multifunkcionalni biznis centar smešten u samom centru Beograda. Prostor raspolaže potpuno opremljenim ready-to-use kancelarijama, salama za sastanke i obuke koje se mogu iznajmiti na dan, mesec ili na duži period. Ovo je dobro rešenje za start up kompanije, multinacionalne kompanije i predstavništva jer na veoma brz način, bez dodatnih troškova mogu organizovati i otpočeti svoje poslovanje. Za one kojima nije potrebna stalna kancelarija, pravo rešenje su virtuelne kancelarije. Takođe, u sklopu centra je i Lounge, koji je na raspolaganju svim klijentima.

Pročitajte i ovo...