Home VestiPolitika i društvo Dodeljeno 12 MBA stipendija najboljim srpskim menadžerima

Dodeljeno 12 MBA stipendija najboljim srpskim menadžerima

by bifadmin

Regionalna poslovna škola COTRUGLI Business School u saradnji sa partnerima je dodelila 12 prestižnih MBA stipendija najboljim menadžerima u Srbiji.

cotrugli

U sklopu društveno odgovornih projekata COTRUGLI poslovna škola je i ove godine organizovala stipendijski proces kojim želi da podstakne pozitivne promene i motiviše više desetina telentovanih menadžera da se usavršavaju i svojim primerom menjaju naše društvo na bolje.

Sa više od 700 prijava, selekcijska komisija je odabrala 100 menadžera iz Srbije koji su se takmičili za 6 MBA i 6 Executive MBA (EMBA) stipendija 25. i 26. maja, 2013. godine u COTRUGLI edukativnom centru. U procesu stipendijskog finala kandidati su radili testove inteligencije, opšte kulture i poznavanja engleskog jezika. Pored toga, kandidati su imali individualne intervjue sa članovima komisije, timski rad i diskusiju na odabranim studijama slučaja. Kao što navodi Managing Partner COTRUGLI poslovne škole, Zoran Djordjević „Pri selekciji finalista, gledali smo njihov liderski potencijal, kreativnost i osećaj za društveno dobro. Kao i sto smo ocekivali, žiri je imao pune ruke posla sa izuzetno obrazovanim i ambicioznim ljudima koji imaju interesantno radno iskustvo i veliku zelju za uspehom.“

Pročitajte i ovo...