Home VestiPolitika i društvo Carlsberg Srbija generalni pokrovitelj međunarodne konferencije o upravljanju kvalitetom

Carlsberg Srbija generalni pokrovitelj međunarodne konferencije o upravljanju kvalitetom

by bifadmin

Tradicionalna konferencija pod nazivom „Menadžment totalnim kvalitetom – novi i inteligentni prilazi”, koja se održava pod pokroviteljstvom kompanije Carlsberg Srbija, preključe je svečano otvorena koktelom dobrodošlice u Beogradu.

Sedma međunarodna konferencija posvećena primeni savremenih modela za upravljanje kvalitetom organizovana je uz podršku Beogradskog univerziteta, Mašinskog fakulteta i Laboratorije za proizvodnu metrologiju i menadžment totalnim kvalitetom. Tokom pet dana trajanja programa, u periodu od 3. do 7. juna 2013. godine, biće prezentovani naučno–istraživački radovi mnogobrojnih stručnjaka sa šest kontinenata i iz 37 zemalja, koji će dati odgovore na mnoga izazovna pitanja na temu napretka u ovoj oblasti.

image003

Generalni pokrovitelj manifestacije je kompanija Carlsberg Srbija, koja podržava ovaj događaj u cilju unapređenja znanja i sposobnosti na polju kvaliteta proizvodnih procesa. „Svuda u svetu Carlsberg Grupacija se pažljivo odnosi prema kvalitetu, jer smo svesni da na današnjem zahtevnom tržištu to više nije konkurentska prednost. Kvalitet je preduslov koji se podrazumeva kako biste kao proizvođač uopšte bili u prilici da se takmičite. Od samog dolaska u Srbiju 2003. godine, kao društveno odgovorna kompanija ulažemo mnogo napora u stalno poboljšanje kvaliteta i poštovanje sve viših, međunarodno prihvaćenih standarda poslovanja“, istakao je Milorad Đurišić, direktor proizvodnje u kompaniji Carlsberg Srbija.

Naučno-poslovnu konferenciju za razmenu znanja i ideja o pravcima budućeg koncepta upravljanja kvalitetom kroz brojna predavanja i radionice, uveličaće svetski eksperti i profesionalne organizacije za kvalitet. Među najznačajnijim svetskim promoterima kvaliteta, na konferenciji će prisustvovati dr Livia Jalba, predsednik Udruženja za implementaciju evropske tehnološke platforme „Manufature Village“, kao i brojna imena srpskog akademskog kruga u oblasti kvaliteta među kojima je i dr Vidosav Majstorović, predsednik i osnivač Međunarodne radne konferencije „Menadžment totalnim kvalitetom”.

Pročitajte i ovo...