Home VestiPolitika i društvo UNIQA nudi Kasko 30+ osiguranje za oldtajmere i Kasko 5+ osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina

UNIQA nudi Kasko 30+ osiguranje za oldtajmere i Kasko 5+ osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina

by bifadmin

UNIQA osiguranje predstavilo je nove usluge u svom portfoliu – Kasko 30+, osiguranje za istorijska vozila starija od 30 godina i Kasko 5+, osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina.

UNIQA Kasko 30+ prva je i jedina usluga te vrste u Srbiji, ali i na tržištu osiguranja u regionu. Ponosni vlasnici oldtajmera, zahvaljujući toj usluzi, mogu svoje unikatne ljubimce da osiguraju od gotovo svih opasnosti, manjih oštećenja, havarisanja i krađe, dugoročno, ali i na svega nekoliko dana. Ovim osiguranjem moguće je osigurati i vozila koja su u mirovanju, odnosno parkirana na propisanim mestima. Sve što je potrebno da bi se ova usluga ostvarila jeste potvrda od Srpskog saveza istorijskih vozila i dokaz o vrednosti vozila od strane ovlašćenog veštaka.

oldtajmer

UNIQA Kasko 5+ je osiguranje namenjeno osiguranju vozila starosti od pet do 10 godina, po povoljnijim uslovima.

Zajedničko za UNIQA Kasko 30+ i UNIQA Kasko 5+ jeste da obezbeđuju pokriće velikog broja rizika: od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, pada snega sa krova, pada vazduhoplova, požara i eksplozija, zlonamernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje, loma stakala, krađe, razbojništva i neovlašćenog korišćenja vozila. Osim toga, obe usluge podrazumevaju i 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu, popravku vozila u UNIQA mreži servisa, mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana, kao i mogućnost ekspresne isplate štete uz minimum dokumentacije, pozivom na broj 011/20-24-100. Dodatna pogodnost je MeteoUNIQA servis koji podrazumeva jedinstvenu uslugu upozorenja na vremenske nepogode u toku cele godine.

Pročitajte i ovo...