Home VestiIT i nauka Kompanije EPS i NIS dobile godišnje SAP nagrade za kvalitet implementacije projekata

Kompanije EPS i NIS dobile godišnje SAP nagrade za kvalitet implementacije projekata

by bifadmin

Kompanija SAP je juče, šestu godinu za redom, proglasila pobednike takmičenja SAP “Quality Awards 2014” za region Centralne i Istočne Evrope.

“Ove godine program SAP Quality Awards predstavlja nova pravila kada govorimo o kvalitetu u implementaciji projekata koji se odnose na novo poslovno okruženje i potrebe sve zahtevnijeg poslovanja. U eri digitalne transformacije, poslovanje takođe prolazi kroz ogromnu transformaciju, a sve sa ciljem da se postigne konkurentska prednost na tržištu. Ponosni smo da možemo da objavimo da su na ovogodišnjem takmičenju dve nagrade dodeljene kompanijama iz Srbije: Elektroprivredi Srbije i kompaniji NIS. Elektroprivreda Srbije (EPS) dobila je nagradu za izvrsnost u primeni inovativnih HANA rešenja čime je stekla pravo da projekat uđe u finalni izbor za projekat godine na EMEA regionu (Evropa, Srednji istok i Afrika), ovaj projekat ujedno je prvi projekat u regionu gde je implementirana SAP HANA. Od izuzetnog je značaja da je kompanija NIS dobila je srebrnu nagradu u kategoriji transformacija poslovanja (Business Transformation) za CRM7” rekao je Vojislav Genić, direktor kompanija SAP za region Jugoistočne Evrope.

Pored dve nagrađene kompanije iz Srbije, nagrađene su i kompanije iz Bugarske, Poljske i Češke, u kategorijama: Business Transformation, HANA Innovation, Mobility Innovation i Rapid Delivery.

SAP “Quality Awards” ima za cilj da prikaže implementacije, koje su izvanredne od procesa planiranja, do procesa izvršenja SAP projekta i da se pokaže značajna vrednost ovog projekta za samu kompaniju. Nagrađeni projekti su odabrani od strane žirija koji čine eksperti iz drugih kompanija, kao i iz kompanije SAP. Ove prestižne nagrade se dodeljuju korisnicima kod kojih se prepozna želja za kvalitetom gde su rizik i upravljanje kvalitetom utemeljeni principi uspešne primene. Visokokvalitetne implementacije kreiraju izvrsne uslove za brz povraćaj investirangog i mogućnost za ostvarivanje benefita u poslovanju. Kompanije koje su osvojile Zlatne nagrade za izvrsnost u inovativnim kategorijama automatski se kvalifikuju za SAP Quality Award EMEA/MEE i ovi rezultati će biti predstavljeni tokom ceremonije dodele nagrda koja će se održati u Walldorf-u 28.aprila 2015.

Pročitajte i ovo...