Home VestiPolitika i društvo Po drugi put uručene stipendije Carlsberg i Dunđerski Fondacije našim najuspešnijim studentima

Po drugi put uručene stipendije Carlsberg i Dunđerski Fondacije našim najuspešnijim studentima

by bifadmin

Carlsberg i Dunđerski Fondacija, koja ulaže u razvoj nauke i obrazovanja, očuvanje kulturne baštine, zaštitu životne sredine i podizanje svesti društva o aktuelnim socijalnim problemima, uručila je jedanaest stipendija u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara najboljim studentima Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu.

Na svečanosti održanoj u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, stipendije su uručene studentima i studentkinjama koji su postigli nabolji rezultat tokom osnovnih akademskih studija. Dobitnici stipendija su Miljana Bigović, Ivan Jokanović, Dubravka Kralj i Marta Hinić sa Pravnog fakulteta, Makivić Tijana, Makitan Jovana i Panić Srđan sa Ekonomskog fakulteta i Milana Rošul, Emilija Milivojević, Danka Pejić i Milica Tešić sa Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Kako bi osigurali stalnost u oblasti delovanja podrške nauci i obrazovanju ovom prilikom predstavnici Carlsberg i Dunđerski Fondacije potpisali su trogodišnje ugovore o saradnji sa predstavnicima Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Potpisivanje ovih sporazuma predstavlja platformu za dalje delovanje Fondacije kroz stipendiranje i podršku studenata i promovisanje njihovog razvoja, te uvažavanje njihovih rezultata i truda.

Pročitajte i ovo...