Home VestiPolitika i društvo Milky Juice – novi proizvod na našem tržištu

Milky Juice – novi proizvod na našem tržištu

by bifadmin

Kompanija Nectar, najveći proizvođać voćnih sokova i prerađivač voća i povrća u jugoistočnoj Evropi, predstavila je medijima novu proizvodnu liniju za proizvodnju Milky Juice, negaziranog osvežavajućeg bezalkoholnog pića sa voćnim sokom i mlekom.

„Nectar kao porodična kompanija već je dugo broj 1 na tržištu sokova, jer poseduje proizvode koji su prepoznati po svom vrhunskom kvalitetu i originalnoj komunikaciji. Neprestano osluškujemo potrebe naših potrošača i ovog puta želja nam je bila da im donesemo ne samo novi proizvod već jedno potpuno novo iskustvo. U pitanju je nova kategorija na tržištu, jedinstveni spoj mleka i soka – Milky Juice. Razvijanje same tehnologije, recepture i testiranja trajali su dve godine uz tesnu saradnju sa našim dugogodišnjim partnerom Tetrapakom. Za ovakvu proizvodnju, jedinstvenu na našem tržištu, bila je potrebna značajna investicija u specifičnu opremu koja omogućava ovakav spoj mleka i soka. Tržišna vrednost kompletne opreme je dva miliona evra”, izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.

˝Bliska saradnja sa kompanijom Nectar od samog pocetka lansiranja ove nove kategorije proizvoda omogućila nam je da razumemo bolje sve izazove ali I mogućnosti sa kojima se srećemo. Tetrapak je svojim poznavanjem potrošača i iskustvima sa drugih tržišta doprineo da Nectar kao lider na tržištu prvi u regionu donese ovu inovaciju u kategoriju voćnih napitaka˝, rekao je Francesco Faella, generalni direktor Tetra Paka za Jugoistočnu Evropu.

Ovaj novi proizvod ne sadrži konzervanse, veštačke boje i masti, a odličan je izvor vitamina A, C i E. Nectar Milky Juice je već u prodaji, a dostupan je u tri ukusa – ananas&kokos sa mlekom, banana, jagoda&crveno grožđe sa mlekom i pomorandža&breskva sa mlekom.

Pročitajte i ovo...