Home VestiPolitika i društvo Kompanija Lesaffre nastavlja tradiciju darivanja vozila

Kompanija Lesaffre nastavlja tradiciju darivanja vozila

by bifadmin

Kompanija Lesaffre treću godinu zaredom uručila je ključeve dostavnih vozila svojim najboljim distributerima. Nagrađeno je sedam kompanija koje su u protekloj godini, kao partneri kompanije Lesaffre, ostvarili najbolje rezultate. Zahvaljujući specijalizovanim dostavnim vozilima, distributeri će moći da obavljaju brži i kvalitetniji transport i dostavu pekarskih proizvoda i beleže još bolje poslovne rezultate.

„Ponosni smo što smo u okviru ove, sada već tradicionalne akcije, do sada uručili preko trideset dostavnih vozila našim najboljim saradnicima. Uspeh naših partnera i zadovoljstvo zbog dobrih zajedničkih rezultata prioriteti su u radu naše kompanije“, istakao je prilikom uručenja ključeva dostavnih vozila Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju i Bugarsku, i dodao: „Lesaffre će i u narednom periodu ostati siguran i pouzdan partner u pekarskoj industriji, posvećen konstantnom ulaganju u razvoj odnosa sa svojim saradnicima i unapređenju domaćeg pekarstva.“

Ovogodišnji dobitnici dostavnih vozila su „Jablanica MP“ i „Zim Company“ iz Beograda, “Pobeda Plus“ iz Niša, „Ženeva Evro S“ iz Loznice, „Klas Mrvić“ iz Kragujevca, „Select Company“ iz Smedereva i „MD Komerc“ iz Jagodine.

Pročitajte i ovo...