Home VestiPolitika i društvo MediGroup širi poslovanje i izvan Beograda

MediGroup širi poslovanje i izvan Beograda

by bifadmin

Najveći privatni zdravstveni sistem u zemlji i regionu MediGroup potpisao je ugovor o preuzimanju Doma zdravlja Dr Cvjetković, najstarijeg i najuglednijeg privatnog doma zdravlja u Novom Sadu i Vojvodini. MediGroup je ovim putem dobio prvu članicu van Beograda, čime je učinjen prvi i značajan korak ka širenju na nacionalni nivo.

MediGroup Dom zdravlja Dr Cvjetković je najveći dom zdravlja u Novom Sadu koji raspolaže kadrom od preko 100 lekara i već dve decenije pruža usluge u različitim granama medicine, poput opšte prakse, interne medicine, ultrazvučne dijagnostike, kardiologije, oftalmologije, ginekologije, dermatologije i drugih. „Priključivanje MediGroup porodici značajno je priznanje za rad naših stručnjaka i svih zaposlenih u prethodnim godinama. Udruženi sa MediGroup sistemom imamo jedinstvenu priliku za dalji razvoj ustanove, kadra i kvaliteta usluge“, istakao je dr Milan Cvjetković.

Pored nove lokacije u Novom Sadu, MediGroup je dostupan na još 11 lokacija u Beogradu, raspolaže kadrom od skoro 700 stalno zaposlenih i pokriva više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju.

Pročitajte i ovo...