Close
/ Politika i društvo / Coca-Cola HBC Srbija drugu godinu zaredom najbolja u grupi
BiF Analize Čitajte B&F online

Coca-Cola HBC Srbija drugu godinu zaredom najbolja u grupi

pustanje-balona-u-znak-otvaranja-coca-cola-eko-parka
Redakcija BIF on 08/03/2017 - 11:20 in Politika i društvo

This post has already been read 580 times!

Coca-Cola HBC Srbija je drugu godinu zaredom proglašena najboljom kompanijom u konkurenciji 28 zemalja u kojima Coca-Cola HBC grupa posluje. Tim u Srbiji nedavno je dobio Andrew David kup, najprestižniju nagradu na konferenciji u Rimu, zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, stepenu zadovoljstva zaposlenih i značajnom doprinosu lokalnoj zajednici.

-Izuzetno smo ponosni što smo u oštroj konkurenciji, koja posluje na teritoriji od Irske na zapadu do krajnje Rusije na istoku, od Baltika na severu do Nigerije na jugu, još jednom pokazali posvećenost našeg tima u Srbiji. U veoma izazovnoj godini uspeli smo da ostvarimo zadate ciljeve, ostanemo među tri najbolje zemlje po indeksu privrženosti zaposlenih, sa ključnim ljudima na ključnim pozicijama, obezbedimo neprikosnoven kvalitet proizvoda i ostanemo dobavljač broj jedan i odan partner lokalnoj zajednici. Mnogo razvijenija tržišta od našeg nisu uspela da postignu ovakav uspeh i zato sam posebno ponosan i zahvalan zaposlenima koji su uložili veliki trud kako bismo ostvarili ovako neverovatne rezultate – istakao je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija.

Između ostalog, nagrada je dodeljena kompaniji u Srbiji jer su ispunjeni su svi zadati ciljevi predviđeni biznis planom, Coca-Cola HBC Srbija je prepoznata kao najpoželjniji poslodavac među studentima, a za razvoj lokalne zajednice je izdvojeno 175.000 evra. Nagrada Andrew David kup se dodeljuje preko deset godina, a među ranijim dobitnicima se nalaze i članice Coca-Cola HBC Grupacije iz Rusije i Ukrajine.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *