Home TekstoviNove tehnologije Eset NOD32 praktikum za korisnike

Eset NOD32 praktikum za korisnike

by bifadmin

U utorak 28. septembra beogradska firma Extreme je organizovala još jedan godišnji skup za korisnike Eset softvera pod nazivom Eset NOD32 praktikum za korisnike. Kako i naziv skupa govori, cilj ovog okupljanja je bio da se predstavi praktična primena najnovijih verzija Esetovih proizvoda.

Tim predavača su činili stručnjaci iz firme Extreme – Bojan Miljkovid, Dušan Đokid i Aleksandar Dimid, a posetiocima se obratio i Robert Trivunčevid iz firme Nort d.o.o., distributera Eset proizvoda za Adriatik regiju. Na skupu su prikazana unapređenja Eset Remote Administratora razvijena s ciljem da dodatno olakšaju upravljanje klijentima u mreži. Po prvi put je prikazana nova NOD32 zaštita za Exchange Server kao i Eset Mobile Security. Takođe, prikazan je i kradi presek trendova u AV industriji sa posebnim osvrtom na Mebroot rootkit. Osim ovog praktičnog dela, predstavljeni su i planovi i strategije kompanije Eset za naredni period – način na koji stručnjaci vide bududnost borbe protiv malware-a.

Prezentacije sa događaja se mogu preuzeti na strani firme Extreme, a za više informacija o Eset proizvodima, možete posetiti web stranu:
www.extreme.rs/eset.

Pročitajte i ovo...