CROZ u Srbiji

by bifadmin

Kompanija CROZ osnovala je početkom oktobra preduzeće u Srbiji sa sedištem u Beogradu. CROZ je hrvatska informatička kuća usmerena ka uslugama u finansijskom i javnom sektoru i drugim većim informatičkim sistemima, koja se poslednje tri godine nalazi u vrhu Dilojtove (Deloitte) liste „50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Srednjoj Evropi“. CROZ će na tržištu Srbije nuditi kompletne, zaokružene projekte i rešenja, specijalističke usluge savetovanja i edukacije, kao i usluge integracije sistema i aplikacija. Strateško tehnološko usmerenje kompanije je IBM-ova tehnologija.

CROZ-ove usluge biće prvenstveno usmerene ka velikim preduzećima i kompanijama koje imaju izraženu potrebu za vrhunskim informatičkim rešenjima. Rukovodilac CROZ-ove kancelarije u Beogradu je Igor Đurić, koji je na ovu poziciju došao iz Komercijalne banke Beograd.

Inače, CROZ je hrvatska informatička kompanija usmerena ka uslugama u bankarskom i javnom sektoru i drugim većim informatičkim sistemima. Usluge obuhvataju zaokružene kompletne projekte ili specijalističke usluge konsaltinga i edukacije, kao i usluge integracije sistema i aplikacija. CROZ se poslednje tri godine za redom nalazi u vrhu Deloitte-liste „50 tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u Srednjoj Evropi“. Ove godine je, kao jedina firma iz Hrvatske, na 7. poziciji, sa ostvarenim petogodišnjim rastom od 1329%.

Pročitajte i ovo...